Var femte svensk kvinna kommer våldtas under sin livstid

Det har Peter Sweden räknat ut.

Han bygger sina beräkningar på BRÅ´s preliminära statistik över sexualbrott 2017.

Anmälda våldtäkter ökade med 10% PÅ ETT ÅR. Under 2016 anmäldes 6.720 våldtäkter. 2017 hade antalet stigit till 7.230.

Det bor cirka fem miljoner kvinnor i Sverige. Enligt Statistiska centralbyrån är medellivslängden för kvinnor i Sverige 84 år. Detta betyder att under en kvinnas livstid så kommer det, med förra årets siffror, att anmälas över 607.000 våldtäkter. Delar man detta på antal kvinnor som bor i Sverige så kommer 12,1 procent av alla kvinnor i Sverige att bli våldtagna under en livstid.

Med andra ord: 1 av 8 svenska kvinnor kommer att bli våldtagna under sin livstid.

För att göra det ännu värre så gäller detta bara om våldtäkterna förblir på samma nivå som idag. Antalet våldtäkter i Sverige har ökat mycket de senaste åren, så det är sannolikt att de kommer bli fler.

Antalet anmälda våldtäkter i Sverige ökat med 34 procent från 2007 till 2017 enligt BRÅ.

Om denna trend fortsätter, att vi om 10 år har 9.688 våldtäkter i Sverige, och om 20 år kommer antalet att vara uppe i 12.982 våldtäkter per år.

I detta scenario skulle 21,8 procent av alla kvinnor i Sverige bli våldtagna under sin livstid. Det vill säga mer än 1 av 5 kvinnor.

Det skedde i genomsnitt 20 våldtäkter per dag 2017.

Samtidigt anmäldes totalt ca 21.500 sexualbrott, vilket är en ökning med 8 procent eller 1.600 brott i jämförelse med 2016.

Antalet anmälda brott om sexuellt tvång och utnyttjande ökade med 7 procent till 1.330 och antalet anmälda brott om sexuellt ofredande ökade med 3 procent till 10.800 brott.

Politisk korrekthet håller på att förstöra livet för tusentals kvinnor.

Vi importerar hundratusentals män från kulturer där kvinnor inte har något värde och som är direkt livsfarliga för kvinnor.

En undersökning av nästan samtliga fällande domar för sexualbrott 2012-2017 visar att:
• Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats, efter afghaner, irakier och somalier.
• Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd.
• Landsgrupper med högst faktor (sannolikhet) att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• Flest överfallsvåldtäkter räknat i individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.
• Flest överfallsvåldtäkter begås i Stockholm, Hudiksvall och Eskilstuna.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
• Flest våldtäktsmän som agerat i grupp har dömts i Ystad, Eksjö och Uppsala. Göteborg är på 11:e plats, Stockholm 16:e och Malmö 21:a.
• Utlänningar ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning än andra utlänningar.
• Män med europeisk härkomst begår oftast andra former av sexuellt ofredande än tafsning. Tre fjärdedelar av dömda afrikaner har tafsat på sitt offer.
• En majoritet av de som döms för koppleri är rumäner.
• Homovåldtäkters andel av totala våldtäkter har stigit kraftigt de senaste åren, samtidigt är gruppvåldtäkt mot män nu den vanligaste kategorin.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.

Antalet domar för gruppvåldtäkt har mer än fördubblats på fyra år.

  • Våldtäktsmännen var oftast unga, och påverkade.

  • De kände sitt offer.

  • De flesta, 82 av 112, är födda i länder utanför Europa.

 

Professor Niklas Långström menar att det finns skillnader mellan vilka som begår gruppvåldtäkter kontra enskilda våldtäkter.

– Gruppförövare har oftare fyrkantiga och överdrivna manliga dominansbeteenden, nedsatt impulskontroll och antisociala tankesätt.

Ofta finns en pådrivande ledare som kanske går i gång sexuellt på att våldta. Vid våldtäkten uttrycker deltagarna vrede och dominans.

Offret avhumaniseras och anses inte sällan förtjäna övergreppet. Den deltagare som protesterar riskerar själv att hotas.

 

DE ÄR MÄNNEN SOM GRUPPVÅLDTAR

MÄNNEN:

• De dömda gärningsmännen var i genomsnitt 21 år gamla. 13 hade inte fyllt 18 vid tidpunkten för våldtäkten.
• 14 av 43, eller 32 procent, hade tidigare dömts för brott i Sverige vid tidpunkten för våldtäkten.
• 32 av de 43 dömda männen är utrikes födda. 10 är födda i Sverige med en eller båda föräldrarna utrikes födda. 1 är född i Sverige med båda föräldrar också födda i Sverige.

STRAFFEN:

• 29 av männen dömdes till fängelse och fick i genomsnitt ett treårigt straff. Några av domarna innefattar dock ytterligare brottslighet utöver gruppvåldtäkten.
• Tio fick sluten ungdomsvård.
• Två fick villkorlig dom och samhällstjänst.
• Två fick ungdomstjänst.
• 15 gärningsmän, samtliga födda utomlands och utan svenskt medborgarskap eller starkare anknytning till Sverige, dömdes till utvisning. Två av dem till 15 års utvisning och övriga till tio år.

 

BARA EN AV FEM UTLÄNDSKA VÅLDTÄKTSMÄN UTVISAS! Om man tittar på gruppen ej folkbokförda, till exempel asylsökande, och som dömts för våldtäkt i Sverige. I den gruppen döms drygt 6 av 10 våldtäktsmän till utvisning.

Sedan ska man minnas att de ofta inte utvisas iaf. Även om de döms till utvisning. ”Verkställighetshinder”: Dömd till utvisning för rekordvåldtäkt men får stanna ändå: ”Afghanistan vägrar ta emot honom”

Två män våldtog en ung kvinna, samtidigt som deras kompis direktsände övergreppet på Facebook. Domen: Två män döms för våldtäkt till 2 år och 4 månader, respektive ett års fängelse. Den tredje mannen får fängelse i sex månader.

”Det handlar om en fruktansvärd våldtäkt som lett till ett mycket svårt tortyrliknande trauma för min klient. Det här är ett av de svåraste våldtäktsmål som jag stött på under mina 26 verksamma år”. Massi Fritz om Fittja-fallet. Alla 5 som åtalades frikändes. Kvinnan orkar inte med fler rättegångar. Blir ingen överklagan till HD.

Det finns många flera exempel. Se t ex Informationskriget.

#rapejihad

#gangrapesweden

#120dB

lista över de 10 länder som är farligast för kvinnor

 

asylsökande per vecka (från vilka länder)

 

Andel utvisade våldtäktsmän

 

GRS - 10 våldtäkter per 100 000 inv - 1975

Lämna en kommentar